Presenteer je talent in de buurt

Weleens van de Buurt Bühne gehoord?

Of je nu zingt, danst, toneel speelt, muziek maakt of aan de slag bent met fotografie, graffiti of beeldende kunst: de Buurt Bühne is de ideale plek om jouw werk te presenteren. Ook biedt de Buurt Bühne een mooie gelegenheid om je vereniging of groep onder de aandacht te brengen, nieuwe activiteiten te promoten en uit te proberen of een nieuwe voorstelling in de smaak valt. En wie weet ontmoet je wel nieuwe leden uit de wijk. 

In Tilburg zit ontzettend veel talent. Dit talent verdient een podium: de Buurt Bühne. Tijdens de Buurt Bühne kunnen amateurkunstenaars, buurtbewoners, kunststudenten en kunstprofessionals (o.a. bands, koren, muziekgezelschappen, beeldend kunstenaars, dans-, musical- en toneelgroepen) optreden of exposeren in één van de Tilburgse wijkcentra, in de eigen buurt of juist in een andere wijk. 

Heb je een mooie voorstelling op de planning staan, wil je een try-out organiseren, wil je exposeren of optreden in één van de wijkcentra in Tilburg die beheerd worden door ContourdeTwern of wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op. Kijk op de website van Art Fact voor meer informatie over de Buurt Bühne.

Tags :