Wijktheresia verlaat Nextdoor

Waarom Wijkraad Theresia van Nextdoor af gaat…

Wellicht heeft u het ook via diverse media vernomen: de buurtapp Nextdoor schijnt het met uw privacy niet zo nauw te nemen.

Lees er hier of hier meer over.

Wijkraad Theresia heeft uw privacy hoog in het vaandel staan. Als u onze eigen website bezoekt wordt alleen gebruik gemaakt van de noodzakelijke cookies en dergelijke die het systeem -waar deze wordpress website op draait- nodig heeft om optimaal te werken. Dat hebben we u ook bij het eerste gebruik vooraf gemeld. Nieuwsbrieven krijgt u alleen als u zich ingeschreven heeft en uw naam of gegevens zullen wij nooit gebruiken in werfactiviteiten, zonder uw toestemming.

Na overleg binnen de wijkraad hebben we als gevolg van bovenstaande besloten als wijk niet meer aanwezig te zijn op Nextdoor. Naast de privacy-schendingen die daar recentelijk plaats hebben gevonden achten we de meerwaarde van deze buurtapp niet dusdanig dat we erop aanwezig moeten zijn.

De mogelijkheid voor buurtbewoners om berichten in de buurt te plaatsen zijn namelijk ook aanwezig op ons eigen platform www.wijktheresia.nl (ook vindbaar onder www.thuisintheresia.nl). Ook particulier adverteren kunt u gratis op ons platform.

Tel daarbij de aanwezigheid en bereikbaarheid van alle relevante organisaties uit de wijk op en de meerwaarde ten opzichte van Nextdoor is u duidelijk.

Daarnaast wordt de site dagelijks bijgehouden met relevant wijknieuws! U bent dus als u wilt continu op de hoogte van het nieuws uit uw woonomgeving.

Maak daar dus gebruik van!

Www.wijktheresia.nl: het officiële digitale wijkplatform dat door wijkraad Theresia beheerd en gefaciliteerd wordt…

Maak daar dus gebruik van!

Tags :