Wijklunch

Zaterdag 30 juni was de laatste wijklunch voor de grote vakantie. Tijdens de lunch werd er gezongen door Moniek van de Oetelaar. Zij had een geweldig repertoire van liedjes, dat zij zong. Na de lunch kon iedereen die wilde een biedermeier bloemstuk maken. Dit was de vorige lunch al medegedeeld en men moest zelf een bakje en een mesje meebrengen.

Corin Sweegers leidde de activiteit samen met verschillende vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in bloemschikken. Corin bracht veel groen en bloemen mee zodat iedereen een mooi bloemstuk kon maken. De opkomst was erg groot en het was een groot succes.

Op 14 augustus om 15.00 uur heeft de organisatie van de wijklunch in samenwerking met de Boemel, een activiteit in de Boemel. Dit is speciaal voor de bewoners uit de wijken Theresia en Loven/Besterd. Gerard Korthout geeft dan een theatershow ‘Als de dag van toen’. Men kan voor € 2,00 naar dit evenement en krijgt dan koffie/thee met iets lekkers, daarna volgt de theatershow en na afloop een drankje.

Dit kan allemaal gedaan worden mede door de subsidies van VerrijkjeWijk van  de wijken Theresia en Loven/Besterd. Wilt u hieraan deel wil nemen? Koop dan voor 10 augustus bij Het Spoor, Schaepmanstraat 36 een kaartje ( € 2,00 voor deze activiteit).

Vol is vol !

* De volgende wijklunch is op 25 augustus (Wilt u deelnemen aan de wijklunch? Meer info kunt u krijgen via deze link.

Tags :