Welke toekomst kies jij voor Stadstuin Theresia?

Stadstuin Theresia is een plek in Tilburg die meer gezien mag worden. Respondenten in het toekomsttraject vinden de kerngedachte ‘Voor de buurt, door de buurt’ absoluut passend, maar de nadruk mag meer liggen op het faciliteren van buurtinitiatief, ontmoeting en ontspanning voor alle leeftijden. Kunnen we met alle respect spreken van een ruwe diamant in hartje Theresia?

Wat de plek in ieder geval is, is een eindeloze bron van mogelijkheden. Kinderfeestjes, een biologische tuin, dagbesteding voor eenzame ouderen, workshops schilderen en knutselen, ondernemersavonden, disco voor tieners, bier- en wijnproeverij, MVO-innovatie, meer verhuur van ruimtes, aanjager voor initiatieven in de buurt; een willekeurige greep uit alle ideeën om er nog meer dan nu een waardevolle plek van te maken. Voorwaarde is wel: Stadstuin Theresia moet ‘opener’.

 

Stadstuin Theresia is benieuwd naar de invulling die wijkbewoners zien voor deze unieke locatie. Zo kan een thema gekozen worden voor een duurzame toekomst. Wat zou jij kiezen? Laat het ons weten via de poll die je rechtsonder op de homepagina aantreft.

(Let op: via smartphone helemaal naar beneden scrollen om de poll in te vullen).

Tags :