Vervangen bomen en meer groen in de Gasstraat

Start werkzaamheden na zomervakantie 2021

De gemeente gaat de bomen in de Gasstraat vervangen door nieuwe bomen en extra groen planten in de straat. Het definitief ontwerp is eind januari aan u getoond en staat op www.tilburg.nl/gasstraat. Inmiddels is de omgevingsvergunning voor het vervangen van de bomen verleend. De aannemer J. Van Esch gaat deze werkzaamheden na de zomervakantie 2021 uitvoeren.

Voorlopige planning

De aannemer is op dit moment bezig met het opstellen van de uiteindelijke planning. Wel is duidelijk dat de werkzaamheden dit jaar afgerond zullen zijn. Ongeveer drie weken voor de start van de werkzaamheden ontvangt u een bewonersbrief met meer informatie, zoals de definitieve planning.

Geveltuintje

Heeft u gekozen voor een geveltuintje? Dan neemt de gemeente of de aannemer voor de start van de werkzaamheden contact met u op. U kunt vervolgens tijdens de werkzaamheden de exacte locatie en afmeting van uw tuintje doorgeven.

Bomenkap

De bomen worden ook na de zomervakantie verwijderd. Vooraf controleert een ecologisch deskundig bedrijf of er nog dieren verblijven in de bomen.

Meer informatie

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Maarten Beije van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 90 42 en per e-mail maarten.beije@tilburg.nl.