Verslag van buurt BBQ Stadstuin Theresia

Buurt BBQ in de Stadstuin Theresia

“Koken voor en door Theresia” organiseerde op 8 september 2018 wederom een supergezellige Buurt BBQ in de binnentuin van Stadstuin Theresia. Ditmaal stond Griekenland niet centraal betreft de “ingrediënten” maar men liet zich verrassen door buurtbewoners die thuis mooie salades, sauzen etc. hadden klaargemaakt. De vrijwilligers van de Stichting Stadstuin Theresia zorgden daarbij voor het grillen van allerlei heerlijke gemarineerde BBQ vlees- en vis gerechten en vegetarische gerechten, alles zelf vers gemaakt zonder “kant en klaar”!

Het werd een drukbezochte namiddag/avond waarbij, naast het smullen, zomer(vakantie) avonturen werden uitgewisseld en de kinderen zich met leuke spelletjes konden vermaken.

Speciale (én trouwe) gasten waren een vijftal bewoners van het voormalige parochiehuis aan het Theresiaplein 2. Het vermelden waard; met name een bewoner Rudsel, die graag hielp dopjes van bierflessen te halen, was zeer in zijn nopjes!

In een speciaal bedankje gaven de bewoners aan erg genoten te hebben van alle lekkere BBQ  gerechten en weer de gelegenheid hadden om van beide kanten “gezellige buurtbewoners” te leren kennen.

Wil je ook meedoen met “Koken voor en door Theresia”? Stuur dan een email naar info@stadstuintheresia.nl

 

Tags :