Tilburgs ‘Koningspakket’ voor daklozen succes!

Het gaat goed met het Koningspakket voor daklozen. Bovenstaand een update in foto’s.
Tot op heden is er € 3.741 gedoneerd plus spullen. Met veel energie wordt er samengewerkt zodat 320 goed gevulde pakketten dinsdag 28 april uitgereikt kunnen worden. Dit betreft zowel diverse locaties van Traverse als de Willem II kazerne. Hierbij een update:
Het is gelukt om zeer goed gevulde Koningspakketten samen te stellen. De 28 kinderpakketten bestaan uit o.a. uit een eigen moestuin, een Willem II handdoek en wat lekkers te eten en drinken. De bijna 300 pakketten voor volwassenen zijn gevuld met o.a. een tijdschriften-pakket, een Prins Heerlijk koek en een wellness product. Dit moet uiteraard een verrassing blijven. De tassen zijn goed gevuld en we bekijken i.o.m. Traverse of we een resterend bedrag kunnen besteden aan bijvoorbeeld kinderfietsen of tablets voor algemeen gebruik.
Dinsdag om 12.30u worden de Koningspakketten ingepakt in Stadstuin Theresia (Theresiastraat 15a). I.v.m. de coronamaatregelen is de club ‘inpakkers’ klein gehouden.
Om 14.30 u worden de tasjes ingeladen en bezorgd, bij de Willem II kazerne onder muzikale begeleiding van Peer de Graaf, die speciaal hiervoor een lied gaat maken.
Omroep Brabant komt een deel van de dag filmen.
Tags :