Ronde van den Besterd en Besterd Mijl op 16 juni

Start vaderdag met een Paparun!

Op zondag 16 juni, Vaderdag, staat de derde editie van de Ronde van den Besterd nieuwe stijl op het programma. Het evenement wordt wederom georganiseerd door de ondernemers op den Besterd in samenwerking met de Brabantse Wieler Federatie en Runshop Greg van Hest. De toegang is gratis.

Nieuw element in het hardloopevent Besterd Mijl is de ‘Paparun’. Voorafgaand aan de Besterd Mijl, waarbij je kunt kiezen om het parcours van één mijl 1, 2 of 3 keer te lopen, wordt dit jaar gestart met een Paparun. Hierbij lopen de papa’s met hun kind samen 400 meter. Een superleuk en sportief begin van vaderdag! De Paparun is van 9.50 – 10.00 uur. Tussen 10.00 en 11.00 uur worden de 1, 2 of 3 Besterd Mijlen gelopen.
Inschrijven voor de Paparun en de Besterd Mijl bij Runshop Greg van Hest, Wilhelminapark 43.

Wielerronde
Aansluitend komen de wielrenners in aktie en gaat de Ronde van den Besterd van start. Een ‘open’ wiellerronde, waar iedere wielrenner aan mee kan doen. Het programma ziet er als volgt uit: 11.30 uur, 50+ en dames; 13.00 uur, de toppers van de klasse 50-; 14.30 uur, dikkebandenrace leeftijd 3 tot 6 jaar; 15.00 uur: dikkebandenrace leeftijd 7 tot 12jaar; 15.30 uur retrokoers.

Dikke bandenrace

Vertier en Pubquiz!

De hele dag is het supergezellig op de Besterd en staat het Besterdplein vol met speeltoestellen, springkussens en vertier voor de kinderen en een terras voor de ouders. In samenwerking met de organisatie wordt er ook een pubquiz georganiseerd. Leuk om mee te doen met je straat, vereniging, bedrijf of band… Lees hier meer.

Vertier…

Voor meer info of inschrijven: www.rondevandenbesterd.nl