NLdoet Tilburg

NLdoet wordt dit jaar op 13 en 14 maart gehouden.

Wat is NLdoet?
NLdoet is een jaarlijks landelijk evenement waarbij tienduizenden Nederlanders vrijwilligerswerk doen. Iedereen kan meedoen.
De beelden heb je waarschijnlijk wel eens op tv gezien: leden van het Koninklijk Huis die koffie schenken in een verzorgingshuis, bomen planten in de natuur of paardrijles geven aan gehandicapten.

Door NLdoet kan iedereen ervaren wat vrijwilligerswerk in kan houden. En dat je door het besteden van een paar uren van je vrije tijd al het verschil kunt maken. Meedoen kan individueel, maar ook met een groep: familieleden, collega’s, vrienden, medestudenten, etc. Samen kunnen we het verschil maken!

Klussen gezocht: kun jij vrijwilligers gebruiken?
Waarbij kun jij extra vrijwilligers gebruiken op 13 en/of 14 maart 2020? Een (extra) activiteit waarbij je handjes nodig hebt? Een klus die al zo lang op de planning staat, maar waarvoor de tijd ontbreekt? Er kan veel. Het gaat niet altijd om grote groepen, je stemt het aantal benodigde vrijwilligers af op jouw wensen. Bekijk hier 75 voorbeelden van NLdoet-klussen.

Extraatje!
Tot 31 januari kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2020 klus. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast ontvangt elke organisatie – zo lang voorradig – 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En voor elke klus een Gamma kortingsbon van 20%!

Kijk gauw op de website van NLdoet voor meer informatie en de voorwaarden.

stand van zaken 15-1-2020, kijk gauw hier voor de up2date klussen

En.. wil je je inschrijven voor een klus, houd dan ook deze website in de gaten voor een klus in de buurt. Er zijn al klussen bekend, dus aanmelden kan al!

Bedankt voor je bijdrage!

Tags :