Nieuwe look MFA Het Spoor; Thuis in Theresia hoekje

Het interieur van MFA Het Spoor zal binnenkort een fikse metamorfose ondergaan. Bob Legius van Contour de Twern die als centrumcoördinator MFA Het Spoor en buurthuis De Wissel bestiert is ervan overtuigd dat een warmere huiselijkere omgeving het wijkcentrum veel goed zal doen: ‘Alhoewel allemaal degelijk, was de huidige inrichting wel aan een opfrissing toe. Zeker om de toenemende activiteiten in een juiste ambiance plaats te kunnen laten vinden. Het mocht allemaal wel wat warmer en gemoedelijker.’

Aldus gaat geschieden zoals u in bijgaande foto-presentatie kunt zien. Opmerkelijk is het hoekje dat speciaal voor de Wijk Theresia gereserveerd wordt: ‘Wijkraad Theresia wilde graag een eigen plekje realiseren, om het onlangs geïntroduceerde wijkplatform een concrete plaats te geven. Wijkbewoners kunnen straks vanaf hier met elkaar in contact treden, onder het genot van een kopje koffie bij een haardvuurtje. Maar ook via het digitale platform van wijk Theresia, dat hier via een online-verbinding opgesteld staat, kan men verbindingen leggen’, aldus de ContourdeTwern centrumcoördinator van MFA Het Spoor.

Het project gaat halverwege maart gestalte krijgen en zal daarna officiëel en feestelijk geopend worden… Door wie? Dat leest u later nog.