Kunstmaan: van Theresia naar Goudenregenstraat

Een tijd  geleden hebben we regelmatig aandacht gevraagd voor Kunstmaan.
Kunstmaan dreigde niet meer te kunnen bestaan.

In onderstaand bericht leest u hoe het nu met Kunstmaan gaat.

” Vrienden, vijanden en mysterieuze vreemdelingen,

Het is zover, we zijn gereïncarneerd, niet in de leegte opgegaan,  hieronder de toestand van de vertrouwde stedekestraat op 1 oktober 2018: de leegte, maar we konden het niet laten, dus daarnaast een schandelijk gemanipuleerd plaatje van ons nieuwe salon  op  18 november. Ons nieuwe huisje in de Goudenregenstraat, (dat is een  plant hoor, gewoon een plant…) nummer 15-6. Alweer in een sympathiek stukje oud Tilburgs klein-industrieel erfgoed, 100% designvrij ! We hebben al proefgedraaid met concerten van Trans Luv Airlines en Emmerell. Dat was magnifiek, mocht u het niet meegemaakt hebben : de tijd keert niet om, dus vergeet het snel.
 

Wat u niet hoeft te missen is de eerste editie  van de Mus , beslist aangenamer dan een tandartsbezoek ! En houdt er rekening mee dat u uw geest vanaf nu ook in Kunstmaan kan scherpen aan de avonden van SAPI, de filosofenslijpsteen, de club is weer terug op het nest met regelmatig op de dinsdagen lezingen en gesprekken over zaken waarvan u nog niet wist dat u ze niet wist !

Woensdag 5 december 20.00 uur

De Mus met Trekvogels, met o.a. huismuzikant Loes,  Globaal fietser Hera van Willick,  Beekse Bergen Ranger Rob Waals, animatiefilm en een live radioshow; stralingsvrij  waar de luisteraars elkaar kunnen zien in 3D !

Volg ons op

www.kunstmaan.nl “

Tags :