Kerstbrunch 2019 Vriendschapsbank

Op 18 december jl. vond onze jaarlijkse kerstbrunch plaats. Vrijwilligers van ContourDeTwern en van De Vriendschapsbank hadden, samen met medewerkers van wijkcentrum Het Spoor, hun beste beentje voor gezet.

Ongeveer 80 leden van de Vriendschapsbank werden hartelijk verwelkomd door Jannie Haverkamp. Aansluitend vertelde Lia Clijssen in het Tilburgs dialect een prachtig kerstverhaal.


Terwijl iedereen gezellig met elkaar keuvelde aan de feestelijk aangeklede tafels, werd de (zeer uitgebreide!) brunch klaargezet. Allereerst een heerlijk soepje, gevolgd door een pasteitje met ragout. Daarna kon de aanval geopend worden op een uitgebreid broodbuffet. Natuurlijk ontbrak ook een verrukkelijk toetje niet. De brunch werd afgesloten met koffie én bonbons.
Kortom: het was weer een warme en feestelijke bijeenkomst, waarin we op gezamenlijke wijze de kerstgedachte van vrede en saamhorigheid hebben beleefd.

Naast een bedankje aan de vrijwilligers die deze middag zo goed hadden georganiseerd, willen we ook, mede namens het Team van de Vriendschapsbank, de beide genereuze sponsoren bedanken: Boekenschop Tilburg en Wijkraad Theresia.

Vrijwilligers Vriendschapsbank wenst iedereen een goed en gezond 2020