Jaarlijks daten in de Van Sasse van Ysseltstraat

De eetdate. Een jaarlijks terugkerend event in de Van Sasse van Ysseltstraat. En wederom, wat een gezelligheid! Want ja, het is cliché maar helaas waar, anno 2020 is bijna iedereen ‘druk, druk, druk’. Tijd maken voor elkaar is daarom extra belangrijk.

Wat is het idee? Als bewoner ontvang je in wisselende samenstelling je buurtgenoten aan tafel tijdens het voor-, hoofd-, of nagerecht. Je hoeft slechts één gang in de keuken te staan; de rest van de avond kun je aanschuiven. Onze Petra en Jos zijn ‘gezegend’ met een grote woonkamer dus daar is de gezamenlijke afsluiting. Dat betekent dat je alle deelnemers op één avond ziet: is dat nou niet efficiënt?

Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door het Verrijk je Wijk budget dat beschikbaar wordt gesteld door Wijkraad Theresia. Heb jij ideeën die de wijk nog gezelliger, socialer of veiliger maken en ben je op zoek naar budget? Laat het weten via info@wijktheresia.nl.

Tot slot veel dank aan het driekoppig organisatiecomité Hans, Marlies en Rudo. Want dankzij hun succesvolle inspanningen weten de Van Sasse van Ysseltstraat bewoners al wat er de derde zaterdag van januari 2021 in hun agenda staat.