Inloopmoment aangepast ontwerp Philips Vingboonsstraat

Vervolg ontwerp en herinrichting Philips Vingboonsstraat

De gemeente Tilburg gaat de Lange Nieuwstraat, Philips Vingboonsstraat, Fraterstraat en de Minckelersstraat opnieuw inrichten. De gemeente nodigt u uit om het aangepaste ontwerp voor de Philips Vingboonsstraat te bekijken tijdens een inloopavond. Bewoners hebben eerder reacties gegeven op het schetsontwerp. Het ontwerp is hierna aangepast en besproken met een afvaardiging van bewoners uit de Philips Vingboonsstraat. Ook deze opmerkingen zijn verwerkt in het voorlopig ontwerp.

Het nieuwe ontwerp voor de Philips Vingboonsstraat willen we graag met alle bewoners delen. Hiervoor organiseren we een algemene inloopavond.

Woensdag 3 november

MFA Het Spoor Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg

vrije inloop tussen 19.00 – 20.30 uur

Vervolg ontwerpproces

U krijgt tijdens de bijeenkomst een toelichting op het ontwerp, we bespreken de reacties en we laten zien welke aanpassingen gedaan zijn. In goed overleg komen we vervolgens tot een definitief ontwerp. De bijeenkomst gaat alleen over het ontwerp van de Philips Vingboonsstraat. Het ontwerp voor de Lange Nieuwstraat en de omliggende straten volgt later.

Bekijk het ontwerp op de website

Benieuwd wat er in uw straat gaat veranderen t.o.v. het eerder gepresenteerde ontwerp? Bekijk het ontwerp vanaf 2 november op de website https://eenfijnebuurt.nl/lange-nieuwstraat-ontwerpen/ of loop binnen op een moment dat u uitkomt tijdens de inloopavond bij MFA het Spoor. Hier zal het ontwerp op groot formaat te bekijken zijn.

Meer informatie

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van de gemeente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 9482 en per e-mail bianca.van.oirschot@tilburg.nl