Evenementenkalender 2020

Evenementen zorgen voor een levendige en bruisende stad. Dat is in Tilburg niet anders. Maar evenementen hebben mogelijk impact op u als bewoner of ondernemer. Het meest actuele overzicht vindt u op www.tilburg.nl/evenementenkalender. Wilt u meer weten over een specifiek evenement? Lees dan verder op de website van het evenement zelf.

 

Praktische informatie via de gemeente

De gemeente informeert u via vele kanalen over evenementen in de stad: via de gemeentepagina in het Stadsnieuws, www.facebook.com/gemeentetilburg en www.facebook.com/gemeentetilburg.

 

Informatie over wegafsluitingen

Op de website www.tilburg.nl/wegafsluitingen staat informatie over wegafsluitingen tijdens een evenement. De evenementen staan aangegeven met een circus-icoontje. Als u inzoomt op een straat ziet u de informatie over de wegafsluiting. Door te klikken op het icoontje ziet u links op de pagina meer informatie.

 

Melding doen
Ervaart u overlast tijdens een evenement, dan kunt u dat melden via telefoonnummer 073 681 28 21. Bij een groot evenement wordt uw melding doorgegeven aan medewerkers die bij het evenement aanwezig zijn en geluidsmetingen uitvoeren. Bij een klein evenement neemt de gemeente uw melding de volgende werkdag in behandeling. Als er bij een klein evenement meldingen zijn dan wordt dit meegenomen bij de evaluatie van het evenement. Dit kan leiden tot afspraken en controles voor een volgende editie van het evenement.

 

Meer informatie

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de contactpersoon voor het betreffende gebied:

Binnenstad: Jet van Baast, 06-51574175 of jet.van.baast@tilburg.nl

Spoorzone: Charlotte van Eijkeren-Maasen, 06-51561888 of charlotte.van.eijkeren-maasen@tilburg.nl

Piushaven: Wim Caron, 06-12238666 of wim.caron@tilburg.nl