Collectieve inkoopactie woningisolatie 2019

Profiteer met de collectieve inkoop woningisolatie van een voordelig en betrouwbaar aanbod

De komende maanden kunt u meedoen met een nieuwe collectieve inkoop van isolatie in de gemeente Tilburg. Vorig jaar heeft u hier geen gebruik van gemaakt, maar dit jaar is het misschien wel interessant voor u. Als eigenaar van een woning kent u het belang van isoleren. Een goed geïsoleerd huis biedt immers meer wooncomfort en zorgt voor een lagere energierekening. Via de website aandeslagmetjehuis.nl kunt u zich inschrijven voor de actie.

Waarom nu woningisolatie collectief inkopen?

Door de gezamenlijke inkoop van woningisolatie wordt een voordelig aanbod mogelijk. Bovendien voldoen de isolatiebedrijven die meedoen aan deze inkoopactie aan strenge voorwaarden, waardoor u zeker bent van kwaliteit, service en garantie. U kunt via deze collectieve inkoopactie advies en offertes aanvragen voor isolatieglas en spouwmuur-, vloer- en dakisolatie.

Wat is er nieuw vergeleken met de vorige actie?

Het aanbod van isolatiemogelijkheden voor uw huis is ten opzichte van de vorige actie uitgebreid met onder andere isolatie van platte daken en isolatieglas in kunststof, aluminium en stalen kozijnen. Daarnaast zijn er op dit moment landelijke subsidies op isolatiemaatregelen en kunt u bijvoorbeeld een energiebespaarlening afsluiten, waardoor meedoen financieel extra aantrekkelijk kan zijn.

Duidelijkheid en zekerheid dankzij persoonlijk advies aan huis

Na aanmelding via aandeslagmetjehuis.nl/collectieveinkoop komt er een energieadviseur van een door de gemeente geselecteerde partij bij u langs. Die onderzoekt wat u kunt doen om de isolatie van uw huis (verder) te verbeteren. U bepaalt vervolgens samen welke maatregelen het beste passen bij uw woning en wensen. Van het gesprek ontvangt u een korte rapportage. Bij de rapportage zit, als dat mogelijk is, ook een persoonlijke aanbieding van geselecteerde isolatiebedrijven. U bepaalt zelf of u op de vrijblijvende offerte(s) ingaat. Voor deelname aan de actie (advies aan huis en adviesrapportage) wordt een bijdrage van 20 euro gevraagd.

Welke voordelen biedt de gezamenlijke inkoopactie?

  • Isolatieglas, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie voor een aantrekkelijke prijs door collectief in te kopen.
  • Duidelijkheid over de mogelijkheden en materialen dankzij persoonlijk advies aan huis.
  • Een betrouwbaar aanbod van isolatiebedrijven op basis van prijs, kwaliteit én ervaring.
  • Een vrijblijvend persoonlijk advies aan huis plus rapportage voor slechts 20 euro.

Hoe kunt u meedoen? U kunt zich tot en met vrijdag 31 januari 2020 inschrijven op www.aandeslagmetjehuis.nl. Binnen vijf werkdagen wordt contact met u opgenomen om een afspraak voor het woningbezoek te maken. Heeft u vragen? Op www.aandeslagmetjehuis.nl/collectieveinkoop vindt u meer informatie over de collectieve inkoop, de selectiecriteria en kwaliteitsgaranties van isolatiebedrijven en de financieringsmogelijkheden.